Tu esti mai prostut din fire, asa-i?
Cum este posibil ca o panza de paianjen sa fie facuta de fum?
Normal ca, panza de paianjen o face doar paianjenul!
Fumul de tigara inegreste tavanul, peretii si perdelele!
Ma tot gandeam, cum este posibil sa nu-ti gasesti si tu o prietena, ca esti frumsuel, dar, abia acum am inteles, nu prea te ajuta capul, cand am vazut ce prostii poti sa gandesti, cum o casa de paianjen este facuta de fumul de la tigara, chiar nu pot sa cred asta, ai 14-15 ani si nu gandesti nici cat unul de 5 ani, wow, m-ai socat.
Știam că de paianjeni fetiță care ști să jignești dar cum sa intre de afară dacă am ușile închise?
Încearcă să numai jignești eu nu te-am jignit si sunt mai mare decât mă crezi tu
Ai vorbit de toti banii
)
Panza de paianjen se face din cauza ca nu faci tu curat si paianjenul are timp sa o creeze. Legatura cu fumul de tigara doar tu o stii
Panza de paianjen se face intotdeauna de paianjen. Uneori arata mai invhechita, daca nu este folosita de un paianjen si va colecta praf, devenind mai groasa.
Pentru a evita formarea lor este bine sa cureti intotdeauna in casa iar cand dai cu aspiratorul, ocazional este indicat sa dai cu aspiratorul si prin colturile camerelor.
Panza de paianjen e facuta de paianjen. Daca ai face curatenie temeinica peiodic in casa, atunci nu ar mai aparea aceasta panza.
Gasesti la magazine pamatuf de praf, odata pe luna da-ti prin colturi cu ala, si sterge-ti si peretii ca si cum ai sterge praful si vei vedea ca nu vei mai avea probleme