| Libelle a întrebat:

Din ce motive slabesti cateva kg in cateva zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu slabesc uneori cam 1-2 kg in cateva zile doar atunci cand sunt bolnava(adica pe langa raceala nu am pofta de mancare, ma simt slabita, nu am stabilitate pe picioare), insa pot fi si alte motive...

| Ady93 a răspuns:

Stres sau boala presupun.

| Dannyjj a răspuns:

Daca nu mananci cat trebuie si de cate ori trebuie (minim 3 mese pe zi), daca nu bei suficienta apa(aproximativ 2 litri de apa pe zi), daca faci efort, daca afar este cald si transpiri sau doamne fereste sa nu fie de la o boala(tbc, Faringoamigdalita, dieabet etc) sau diverse afectiuni ale stomacului, alcoolismul, daca te simti rau ar fi bine sa mergi la medic. Dar deseori cauza slabirii este de la prea putina mancare si/sau deshidratare.

| katala a răspuns:

In cateva zile nu slabesti cateva kg decat daca esti bolnav; fie e vorba de stres ( care tot boala e), fie ai diaree (care poate avea mai multe cauze); fereasca Dumnezeu de altceva, asa ca da fuga la doctor

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Stresul, îngrijorarea. Astea ajută! Baftă!

| Meryem027 a răspuns:

Stres, sau probleme cu sanatatea.Ai grija, daca e vorba despre tine!

| brosu a răspuns:

Atunci când iubeşti slăbeşti câteva kg în câteva zile.winking

| coco_9516 a răspuns:

Este foarte pericus sa slabesti multe Kg an termen scurt atentie marita?

| Libelle explică:

Brosu, cred ca aveti dreptatebig grin

| dichi a răspuns:

E destul de simplu. Consumi mai putina sare iar astfel avand un aport redus de sodiu, organismul tau nu mai retine apa. Pe langa acest fapt e posibil sa consumi anumite substante, lichide care au efect diuretic si elimini apa din organism. Atentie, aceste kilograme care dispar de la o zi la alta sunt fluctuatii de apa din organism, nu este vorba de o slabire din stratul adipos(adica nu este grasimea ce lipseste si apa din organism). Te poti documenta despre tot ce inseamna slabire pe siteurile www.cura-de-slabire.net si www.acai-berry-romania.com. Succes