| Esther100 a întrebat:

E normal ca partenerul meu să nu mă iubească doar din faptul că m-am îngrășat? (nu exagerat).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In general, iubirea sincera si adevarata nu trece prin buzunare sau aspectul fizic, dar sunt situatii cand prietenul asta te-o fi ales din interes, doar pentru ca arati bine inainte si acum este dezamagit ca nu te mai preocupi de tine sua poate a gasit o alta fata de care-i place mai mult.

Vad o alta postarea de-a ta unde spui ca ai 90 kg si doar 1.70m, iar daca cele 30 de kg peste greutatea normala le-ai luat de cand esti in relatia cu iubitul tau, atunci ar putea fi un motiv pentru el, sa te paraseasca.
Este bine de stiu ca greutatea normala pentru o fata la 1.70m este de 60kg.

| gabicoo a răspuns:

Înseamnă că erai plată ca o scândură. Acum că te-ai rotunjit altfel stă treaba.winking

| johnnny123 a răspuns:

Ești atât de convinsă că înainte te iubea? Nu de alta, dar de regulă iubirea adevărată nu dispare când apar câteva kg în plus.

| StoicAnalysis a răspuns:

Depinde. Daca te-ai ingrasat mancand mai mult si facand mai putin efort, e oarecum normal. Adica daca esti mai lenesa decat el, atunci cam da.

De regula cand esti gras, ai un defect in comportament. ori esti stresat, ori mananci mai mult decat trebuie, ori esti lenes. Iar defectele astea nu sunt tolerate de majoritatea partenerilor.
Nimeni nu uraste un gras doar pentru ca este gras. E absurd. Lumea uraste acest tip de persoana pentru ca au defectele de mai sus si nu sunt disciplinate cu viata lor. Lucru ce il trage si pe el in jos odata cu ele.

Observ tot mai mult cum cultura "woke" ignora disciplina si isi creeaza situatii iluzorii cand vine vorba de stilul de viata.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este un motiv întemeiat!

| angel6lust a răspuns:

Nu.

Omul are dreptul la gusturi, dar în principal ar trebui să te iubească pentru cine ești și cum te porți cu el.

| Bogdaninteligentul a răspuns:

Nu, nu este normal. Ar trebui să te iubească pentru ceea ce ești, nu pentru felul în care arăți.
Dar el cu ce defilează? Este înalt, musculos, atletic și chipeș?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Bogdaninteligentul):

Nu prea e ok sa-i validam situatia. Trebuie inteles de ce s-a ajuns la problema asta, nu sa-i spunem ca nu are o problema si sa-i creem scenarii iluzorii despre sine. De regula persoanele supraponderale au urmatoarele defecte: Lipsa de miscare, stres, hrana abundenta necontrolata. Defectele astea sunt semne clare de lipsa de diciplina. Odata ce te-ai afundat in ele, automat si stilul tau de viata va fi unul toxic si nedorit de nimeni.

| acelceva a răspuns (pentru Bogdaninteligentul):

Stiu ce zici dar e cu dus si intors aici. Intr-o lume ideala, iubirea ar fi neconditionata. Dar cum nu suntem intr-o lume ideala, iubirea este conditionata de diverse.

| Bogdaninteligentul a răspuns (pentru acelceva):

Da, aici ai dreptate. În iubire există și atracție fizică iar dacă unul din parteneri este supraponderal afectează libidoul. Nu avem toți corpuri sculptate, lucrate la sală, și apropo, a face mișcare este benefic atât pentru sănătate cât și pentru starea de bine. Să fim realiști: când arăți bine, te simți bine. O amică are o vorbă: grăsimea nu e sexi!
Mai depinde și de gusturi. Unii bărbați (mai puțini) preferă femeile grase, să aibă pe ce pune mâna.

| acelceva a răspuns:

De unde stii? Asta crezi sau ti-a spus?

| Esther100 explică (pentru acelceva):

Mi-a spus-o de multe ori...

| acelceva a răspuns (pentru Esther100):

Hm, inseamna ca este mult prea superficial. depinde de multi factori dar daca doar asta si spui ca doar putin te-ai ingrasat, nu stiu ce sa zic... imi pare o scuza