anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca hemoroizii te dor doar un timp dupa nu te mai dor dar tot îi ai acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu cat de advarat. Eu ii am dar i-am tratat cu o crema din Ungaria si nu ma mai dor. Ii simt acolo dar am scapat. De fapt nici nu m-au durut candva. Ma usturau de-mi venea sa urc pe tavan.

| Felys a răspuns:

Hemoroizii sunt vase de sange inflamate si cei externi dor ca naiba.Cei interni insa nu dor dar atunci cand sunt inflmamate vene de sange intern provoaca mancarime exceziva si sangerare.Din fericire exista mai multe creme, supozitoare care isi fac treaba foarte bine ca sa nu fim nevoiti sa suportam durerile pentru ca e foarte deranjant tot timpul cat sunt acele vase de sange inflamate, nu te poti obisnui sub nici o forma cu ele