| oricine-nimeni a întrebat:

Este cineva dermatolog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Cauta in orasul tau, cu siguranta vei gasi.

| Goofy77 a răspuns:

Zi cu cuvintele tale ce te supara si s-o gasi vreun dermatolog o zi buna

| oricine-nimeni explică:

@nefolositor raspuns iar @Goofy77 este ceva ce vreau sa vorbesc in privat si cu cineva care este intr-adevar dermatolog nu sfaturi de la bunica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred sa fie cineva dermatolog. Oricum site-ul asta nu e pentru sfaturi medicale propriu-zise ( alea se platesc ), ci pentru ajutorarea prieteneasca, in functie de cat se poate...

| oricine-nimeni explică:

Anonim intrebarea mea este destul de simpla care necesita un raspuns simplu, da, eu sunt... si gata, ce atatea raspunsuri care nu ma ajuta cu nimic. E mare lucru daca esti dermatolog si sti sa dai un raspuns e asa greu? Aiurea, pai hai sa ne taxam la raspunsuri ca branza e pe bani daca o luam asa. PS Nefolositor deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-am raspuns...ca sa zic asa.hai sa-ti explic : eu bantui de ceva vreme pe aici si stiu, ma rog nu suta la suta, dar aproape, ca NU sunt dermatologi pe site.
Cat despre branza, da! e pe bani.Nu te imbata cu apa rece.

| eni a răspuns:

Incearca la dermatologul i-ti raspunde, cred ca era la sfatul medicului, sau ro .medic.Eu i-am scris si dupa 2-3 zile mi-a raspuns.Chiar si de mai multe ori.Am gasit, pe ro.medic,dar trebuie sa-ti faci cont, te loghezi dupa care alegi, derma, ofta...mult succes!