| laurailioi a întrebat:

Fetita prietenei mele a avut o indigestie f urata:voma, spume la gura, pierderea cunostintei, racirea corpului pana la incentinirea pulsului. a ajuns cu el la doctor, l-a resuscitat, i-au facut analize si i-a zis ca e de la coaja fructelor. voi ce ziceti pare a indigestie alimentara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Luy a răspuns:

Cam multe simptome pentru o indigestie.SA-si faca mai multe teste, analize poate e alta cauza.Sa nu fie alergica la ceva. Sper sa fie ceva simplu.Multa sanatate!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil o alergie care a dus la șoc anafilactic!
Să mai consulte și un alt medic pediatru.
Sănătate multă și mare grijă la spălarea fructelor care trebuie spălate foarte bine. Nu obligatoriu de la coji ci mai degrabă reacția violentă a substanțelor cu care au fost stropite acele fructe.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare a otravire cu insecticide de pe coaja fructelor nespalata cu suficienta atentie (pentru copii, se spala fiecare fruct individual, cu o periuta speciala, sub jet de apa, macar doua minute, apoi se sterge cu un servetel curat insistand bine de tot).

| Camyyy_5609 a răspuns:

Poii eu cred ca da.straight face ca din cate stiu coaja fructelor e buna dar pentru copii care parintii lui stiu ca au porbleme cu stomacul are voma din cauza coajei nu prea cred.Ar trebuii ca atuncii cand copilul vrea fructe sa ii desfaca coaja mai intaihappy:X! Mda.Uneori Copilul care nu este invat sa manance coaja marului sau coaja altui fruct face spume cum ati zis dvslove struck. dapp e normal ca asta se intampla cand copilul are indigestiehappylove struck. DAca nu este cum am ziss euu.atuncii nu stiu.ca eu stiu ca de la indigestie nu iti pierzi cunostinta sau chestia cu pulsul.straight facesad!love struck dar sper ca ti'am fost de ajutorhappy... Funda plzlove struck

| BGDs a răspuns:

Socul anafilactic nu se manifesta cu voma, racirea corpului si bradicardie. Se manifesta cu hipotensiune severa, tahicardie reflexa, constrictia cailor respiratorii ameteli si confuzie mentala

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

Si eu am facut soc anafilactic si nu am avut simptomele astea.
MULTa SANATATE