Cam multe simptome pentru o indigestie.SA-si faca mai multe teste, analize poate e alta cauza.Sa nu fie alergica la ceva. Sper sa fie ceva simplu.Multa sanatate!
Bună.
Posibil o alergie care a dus la șoc anafilactic!
Să mai consulte și un alt medic pediatru.
Sănătate multă și mare grijă la spălarea fructelor care trebuie spălate foarte bine. Nu obligatoriu de la coji ci mai degrabă reacția violentă a substanțelor cu care au fost stropite acele fructe.
Pa, pa.
Pare a otravire cu insecticide de pe coaja fructelor nespalata cu suficienta atentie (pentru copii, se spala fiecare fruct individual, cu o periuta speciala, sub jet de apa, macar doua minute, apoi se sterge cu un servetel curat insistand bine de tot).
Poii eu cred ca da. ca din cate stiu coaja fructelor e buna dar pentru copii care parintii lui stiu ca au porbleme cu stomacul are voma din cauza coajei nu prea cred.Ar trebuii ca atuncii cand copilul vrea fructe sa ii desfaca coaja mai intai
:X! Mda.Uneori Copilul care nu este invat sa manance coaja marului sau coaja altui fruct face spume cum ati zis dvs
. dapp e normal ca asta se intampla cand copilul are indigestie
. DAca nu este cum am ziss euu.atuncii nu stiu.ca eu stiu ca de la indigestie nu iti pierzi cunostinta sau chestia cu pulsul.
!
dar sper ca ti'am fost de ajutor
... Funda plz
Socul anafilactic nu se manifesta cu voma, racirea corpului si bradicardie. Se manifesta cu hipotensiune severa, tahicardie reflexa, constrictia cailor respiratorii ameteli si confuzie mentala
Si eu am facut soc anafilactic si nu am avut simptomele astea.
MULTa SANATATE