anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor nu stiu ce sa mai fac...Mi-am zis acum o luna ca nu mai fumez, am jurat ca ma las ca deja imi cheltuiau o mare parte din buget si foarte bine in continuare, pana azi cand nu ma prea mai pot abtine, parca turbez...Intrebarea mea la voi este daca are ceva daca iti incalci juramantul,adica ceva foarte rau, pentru ca stiu ca oricum o sa imi mearga rau ceva timp pentru ca mi-am incalcat juramantul...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LyviaDb a răspuns:

Buna! Eu iti recomand sa incerci totusi sa te lasi de fumat, de fapt sa iti pastrezi promisiunea mai ales fata de tine, sa nu iti incalci juramantul pentru ca este pacat de sanatatea ta...incearca sa iei cate o bomboana mentolata atunci cand simti nevoia sa fumezi, sau sa mesteci o pastila de guma ceva tongue gandeste-te foarte bine la urmarile tutunului...winking

6 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Un juramant inclacat e un pacat foarte mare.Lasate de fumat ai 17 ani, mesteca o guma cand iti vine, manca un mar fa alt ceva ce nu are legatura cu fumatul, repetati in gand ca poti ca esti tare si te lasi de fumat.

| anonim_4396 explică (pentru JustMusic):

Am sa incerc.Multumesc de sfaturi. Poate i-au si plasturi daca e nevoie... big grin

| CorinaD a răspuns (pentru anonim_4396):

Mi-ar fi si rusine sa ma plang pe ici pe colo cum ca nu ma pot lasa de fumat la 16 ani, cand nici macar nu stii sa scrii corect..Pacat.

| anonim_4396 explică (pentru CorinaD):

Dar stii ceva e viata mea fac ce vreau cu ea si am cerut un sfat nu m-am plans dar cred ca asta te reprezinta pe tine daca asta scoti prima oara in evidenta, si ce dracu am gresit eu la scriere bai fata?

| CorinaD a răspuns:

Dumnezeule,am vazut ca esti nascut in 95 si tie iti arde de fumat, si mai ales sa te plangi ca nu poti? Amice, cunosc oameni care s-au lasat de fumat dupa 40 de ani de acest viciu, si tu, un pusti de 16-17 ani nu poti? Juramantul e o prostie, inca nu esti format pentru viata. Iti recomand sa iti reogranizezi serios prioritatile, ca ci nu este in regula ceea ce se intampla in viata ta acum. Bafta si lasa-te de prostii, ca ai o viata inainte.

| anonim_4396 explică (pentru CorinaD):

Cunosc tipi de 13 ani care fumeaza si tu vorbesti de mine...