anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fum de narghilea vs fum de tigara.Care este mai periculos pentru sanatate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Cel de tigara este mai toxic. Este bine sa le eviti pe amandoua!

| madalina2727 a răspuns:

Din cate stiu eu fumul de narghilea este mai nociv pentru organism.pentru mai multe intra pe adresa asta http://drrlavoar.blogspot.com/2007/08/narghilea.html

| psiholoaga a răspuns:

Tigarile sunt mai toxice. Desi, asta mi-a spus o prietena care fumeaza narghilea, as presupune ca e subiectiva...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu intrebati expertul? Adica eu. Tigarile contin gudron, narghileaua e apa de ploaie.

| dima_5000 a răspuns:

Amandoua!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tigara e mult mai daunatoare cu toate ca scoti mult fum si se zice ca iti imbaxesti plamanii dar de la tigarile se depun

| bogdand a răspuns:

Periculoase sunt amandoua. Amandoua creeaza dependenta, narghileaua intr-o masura mai mica. Fumul de narghilea este rece si deci efectele lui sunt mai reduse mai lente.Ambele au nicotine, narghileaua nu are gudron.
Sfatul meu, daca trebuie sa te apuci neaparat de porcariile astea macar incearca narghileaua. E mai curata, o folosesti mai rar, si e si un prilej de socializare.(e raul mai putin rau din cele 2 )

| EduardLeo a răspuns:

In primul rand din narghilea nu scoti fum. tigareta e mai periculosa