Mi se pare ciudat ca mi-au aparut brusc, in aprox 1.30-2 ore.Primele 15 min sa zicem am avut mancarimi,iar peste vreo ora au inceput niste usturimi groaznice de nu mai puteam merge. M-am dat cu niste crema de galbenele pentru ca doar asta am la mine in momentul de fata,si s-a mai calmat putin... O fi vreo iritatie/arsura solara/alergie? Desi cea din urma nu prea cred,pentru ca am mancat lucruri ok,si nu mi-ar fi aparut simptome doar pe picioare,nu?
 Mi se pare ciudat ca mi-au aparut brusc, in aprox 1.30-2 ore.Primele 15 min sa zicem am avut mancarimi,iar peste vreo ora au inceput niste usturimi groaznice de nu mai puteam merge. M-am dat cu niste crema de galbenele pentru ca doar asta am la mine in momentul de fata,si s-a mai calmat putin... O fi vreo iritatie/arsura solara/alergie? Desi cea din urma nu prea cred,pentru ca am mancat lucruri ok,si nu mi-ar fi aparut simptome doar pe picioare,nu? multumesc anticipat
 multumesc anticipat 
					Daca ai intrat in mare cu siguranta ai intalnit o meduza. Trece cu amoniac, cei responsabili cu plaja ar trebui sa aiba. Daca nu ai intrat in mare, intra repede intr-un cabinet medical.
 Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Daca ai intrat in mare, poate ai intalnit o meduza, dar in orice caz consulta un medic