| a întrebat:

Heii TPU. love struck.
Va rog, daca va pricepeti. Am o ruda bolnava. Are sub 15 ani. Adica nu bolnava ca sufera de o anumita boala, doamne fereste. Ci este racita.love struck. Tot ce va rog este sa-mi spuneti ce ar trebui sa faca ca sa se refaca love struck. Sa.i treaca durerea in gat, nasul, ameteala, staile de voma, durerile de cap, stranuturile. etc. Va implor. Rapid. Ce alimente trebuie sa consume? eu ma gandesc la cv usor. Daca mananca mancare sciate tot afara. Ma gandesc la supe, lichide (supe, ceai, apa, lapte), piure, din astea? Mai dati.mi exemple. Multumesc kiss.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LorenaAnca a răspuns:

Doctorul e cel mai in masura sa te ajute! O raceala nu va trece doar daca bei lichide si mananci legume. Trebuie luate si medicamente.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tratament de la medicu de familie nu sa stea in casa de lene.

| Dariusuu a răspuns:

Îi recomand să meargă cu prima ocazie la medicul de familie.
Îi va prescrie o rețetă, ei știu cel mai bine.