anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey,a incercat cineva cura aceea cu pufuleti? Da rezultate? Mi se pare putin ciudata fiindca din cate stiu eu pufuletii ingrasa... Funda cel mai bun raspuns! big grin Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Sa nu faci prostia de a te apuca de dieta aia pentru ca te infometezi si da, slabesti, insa te asigur ca vei pune dublu la loc cu ''dieta cu pufuleti''.Cel mai bine slabesti sanatos cum ti-am zis, 3 mese pe zi cu cate 2 gustari, sport de 3-4 ori pe saptamana cate 30 de minute sau o ora, iti pot da niste exercitii daca vrei.

12 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

E cura de slabire cu pufuleti sau e de ingrasare?

| Julyett a răspuns (pentru xButterflyxX):

De sabirelaughing)). asta nu inteleg.cum poti slabi mancand pufuleti daca acestia ingrasastraight face

| xButterflyxX a răspuns (pentru Julyett):

Deci,mi se pare o prostie. Daca vrei sa slabesti, fa-o intr-un mod sanatos, nu trebuie neaparat sa excluzi alimentele care-ti plac insa macar sa le consumi moderat si mai rar.Consuma multe fructe si legume, de asemenea supele, cartofii fierti/copti, salatele si multe altele, oricum pe internet se gasesc tot felul' de retete dietetice.Pentru cele 2 gustari dintre cele 3 mese poti consuma migdale, nuci, fistic, alune chiar sandwich-uri.
Daca faci si sport, tinand dieta vei slabi si te vei modela frumos, e de ajuns 30 de minute sau o ora, poti iesi afara cu rolele/bicicleta ori poti face exercitii de pe internet.
Apropo vreau sa vad si eu ce ar trebui sa mananci tinand ''dieta cu pufuleti''.

Din cate am auzit mananci pufuleti cand itivine foame si niste merelaughing))) 2 zile thinking

si mie mi se pare ciudatoh go on

nu vreau sa slabesc chiar mult 5 kg, m0am apucat si de exercitii si am inceput sa mananc mai putin.

Cu siguranta nu ma voi apuca de ea pentru ca si mie mi se pare o prostie. Am intrebat doar din curiozitate ca mi se pare incredibil.am mai gasit si eu niste exercitii pe net am inceput sa fac de luni. poti sa-mi arati te rog exercitiile?happy

Mersii mult, o sa ma apuuccc :*

| xButterflyxX a răspuns (pentru Julyett):

Sa nu faci prostia de a te apuca de dieta aia pentru ca te infometezi si da, slabesti, insa te asigur ca vei pune dublu la loc cu ''dieta cu pufuleti''.Cel mai bine slabesti sanatos cum ti-am zis, 3 mese pe zi cu cate 2 gustari, sport de 3-4 ori pe saptamana cate 30 de minute sau o ora, iti pot da niste exercitii daca vrei.

| xBya a răspuns:

Pufuletii nu ingrasa laughing Sunt foarte buni cand ti`e foame si nu ai ce manca in urmatoarele cateva ore. Tin bine de foame, deci la asta te`ar ajuta. 100g de pufuleti contin cam 400 kcal, 2000 kcal.cred ca e doza recomandata.

| Taiby a răspuns:

Pufuleti contin lipidi ...deci nu slabesti, ci dimpotriva te ingrasi.

| helen24 a răspuns:

Buna, nu cred ca a incercat nimeni o cura cu pufuleti si sincer orice mananci ingrasa, daca vrei sa slabesti incearca sa mananci sanatos, fructe si legume, mai putina proteine (carne), asta este sfatul meu pentru ca eu asa am slabitwinking

| Julyett a răspuns (pentru helen24):

As vrea sa slabesc 5 kgbig grin in cat timp ai slabit?

| helen24 a răspuns (pentru Julyett):

Asta depinde de organism, eu am slabit vreo 3 sau 4kg intr-o luna, dar mananc normal, deci fructe, legume, salata... carne dar in mici cantitati, 3 mese pe zi si cand imi intra pofta de mancare intre mese mananc fructehee hee baftawinking