anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am eliminari albe (leucoree) si nu stiu ce sa fac, cred ca intelegeti ca nu e prea confortabil mereu sa te simti umeda acolo... Si elimina un miros usor neplăcut, este um chin pentru mine zi de zi sa ma confrunt cu asa ceva. Va rog ajutati-ma! Fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Nu te mai spala cu săpun, gel de dus in zona intima, nici măcar cu gel intim. Folosește doar apa, oricum se știe ca vaginul se curată singur.
Ia-ti absorbante din acelea zilnice mai groase, nu alea subțiri de vezi prin ele. Sunt de la always intr-o cutie albastra. Folosește-le zilnic și nu o sa te mai simți inconfortabil, te asigur ca nu o sa mai fie un chin.
In rest tot ce poți face e sa mergi sa te consulte un doctor, poate ai vreo infecție sau ceva, tratată poate sa se diminueze aceste probleme.
Nu te aștepta sa găsești soluții minune sau leacuri băbești, nici nu sunt indicate, tot ginecologul e răspunsul și rezolvarea problemei.

| Anonima6789777 a răspuns:

Tratează natural conducând ceaiuri adecvate. Se gasesc in farmacii.

| Anonima6789777 a răspuns:

Tratează natural consumand ceaiuri adecvate. Se gasesc in farmacii.

| xutza a răspuns:

Incearca sa folosesti gel de dus pentru igiena intima fara parfum happy gasesti la supermarket sau farmacie.

| Bubu3579 a răspuns:

In primul rand,leucoreea este o scurgere a vaginului, normala relativ, daca are culoare alba si niciun miros. Daca leucoreea este de culoare alb-gălbuie si cu miros neplacut poate ascunde infecții urinare (o stiu din propria experienta)sau candida( e cel mai des întâlnită). Daca leucoreea este de la infecții nu ai pur si simplu cum sa o tratezi, ca sa scapi de leucoree trebuie sa scapi de infecție, deci...Analize si medicamente de la doctor.Eu îți dau câteva remedii pentru așa ceva :Bai de șezut cu mușețel, infuzi cu galbenele sau urzica moarta alba, spălături cu coada racului sau cu salcâm.