| MatzaNeagra a întrebat:

Hey. Am si eu o problema. Fac niste cursuri de dans sportiv la care nu am voie sa lipsesc si acum ma aflu in acea perioada a lunii. As vrea sa va intreb ce sa fac ca sa nu curga pe langa. Sa pun un tampon mai gros?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Foloseste un OB mini si de protectie un absorbant slim sa nu ai vreo teama ca te-ai patat. Cu toate ca ai putea sa spui profesorului tau ca 1-2 zile nu poti face prea mult miscare din cauza menstruatiei. Nu te jena daca e profesor barbat, este totul pentru binele tau. Nu e prea recomandat sa faci miscare in primele 2 zile de menstra, asta ca poate sa-ti curga si mai mult.

| thalyslly a răspuns:

Incearca cu ob sau cu cupa menstruala, dar daca nu ai folosit pana acuma ob-uri atunci nu iti recomand cupa, poti sa incerci ob mini si ceva absorbant subtire

| RaluBaby a răspuns:

Foloseste un tampon intern iar pentru dubla protectie poti sa folosesti si un absorbant sau protej-slip.

| MatzaNeagra explică:

Nu am mai folosit OB si sunt virgina. Eu stiam ca virginele nu trebuie sa foloseasca OB-uri.