| maria344556 a întrebat:

am baut 2 doze de energiant si ma simt putin cam rau, imi tremura si mainile....se poate agrava starea de rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai bea deoarece sunt "bombe " calorice si organismul tau nu suporta ti a scazut tensiunea sau glicemia de aceea tremuri, stai in pat si incearca sa dormi, dar ce ai baut redbull?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia ceva dulce o bucatica de ciocolata sa reglezi glicemia.

| VibeTrix a răspuns:

Ar fi bine sa nu mai bei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tensiune

| denisTiky a răspuns:

Si eu am baut multe pana acum ceva vreme, insa mi-a explicat cineva ca daca in momentul in care bei simti o intepatura in piept ar fi bine sa nu mai bei. Mana asa iti tremurai, si eu am patit la fel dar ar fi bine sa nu mai bei, incearca sa vomiti poate elimini lichidul si scapi. Si daca o sa mai bei vreodata, incearca sa te abtii doar la 1 maxim 2 pe saptamana, nu sunt bune deloc!

| NYK4u a răspuns:

Se poate agrava doar daca continui sa bei energizante. Eu eram consumator de energizante 2-3pe zi. Insa cred ca iti slăbește inima destul de rau, plus amețeli si "tremuratul" acela.Mai bine o cafeluța dimineata si atat!

Răspuns utilizator avertizat
| nicusor222 a răspuns:

Iti revi.
Dar vezi ca se poate ajunge si la moarte din cauza nenorocitelor alura.
Te lasă inima sa ala esti.
Eu zic sa nu mai bei asa ceva niciodată.

| Jora_Alexandruemilian_1990 a răspuns:

Da daca bei mai multe

| MasterOfDark2017 a răspuns:

Iti trece in cateva ore, la fel am patit si eu dupa cea m baut 2 sticle de 2 litri de cola intr-o ora