| iLOVEquestions a întrebat:

Heyy TPU!
Din cei care poarta lentile de contact : happy
1) Va jeneaza?
2) O intrebare mai stupida : whistling Daca plangi cu ele pe ochi, patesti ceva? happy
3) Va-ti obisnuit repede cu ele? Adica mie mi-e cam frica cand mi le bag in ochi :-s happy.
4) Ai voie sa inoti cu ele?
5) Ai voie sa te machiezi? happy
Funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raluca829207472829204 a răspuns:

1) Nu o sa te jeneze, dar prima data, trebuie sa te duci la oftamolog, ca sa iti afle marimea dioptriilor de care ai nevoie.
2) Nu, lentilele de contact se pun dimineata! Nu ai nici macar O problema, cand le porti. Poti si uita ca sunt acolo!
3) La inceput, o sa trebuiasca sa ceri ajutorul parintilor, ca, sa iti comfirme ca ceea ce faci este destul de ok. Si apoi vei putea sa ti le pui, si Singura, Singur.
4) Sunt lentile de contact, ai voie sa faci orce cu ele.
5 Din nou, uita-te la raspunsul 4. :*
Sper ca t-eam ajutat. Bye wave

| iLOVEquestions explică (pentru Raluca829207472829204):

Multumesc! :*
Data trecuta cand am fost sa-mi pun lentile am lesinat in cabinet laughing! Crezi ca mai pot incerca odata? thinking

| Raluca829207472829204 a răspuns (pentru iLOVEquestions):

laughing Mai poti, pana iti iese. laughing Mna, nu mai lesina, ce sa-ti zic. laughing

9 răspunsuri:
| xToxiicLove a răspuns:

Nu conteaza ce varsta ai.dar acum si ce fel de lentile sunt.adica pentru vedere..sau sa iti schimbe culoarea ochilor.

| Crucified a răspuns (pentru xToxiicLove):

Stiu ca exista lentile de contact pentru vedere dar nu pot sa le port! cred ca sunt incomode!

| xToxiicLove a răspuns (pentru Crucified):

Pai ziceai ca nu ai. lentile. De unde stii ca sunt incomode?

| Crucified a răspuns (pentru xToxiicLove):

Imi imaginez!

| MauiNight a răspuns (pentru Crucified):

O matusa de-a mea poarta lentile de contact de ani de zile. Te obisnuiesti cu ele.