| daniela_7403 a întrebat:

Iau pilule mai mult pentru sini mai fermi si pentru a nu avea dureri mensruale, nu fac o prostie oare?/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| onofrei89 a răspuns:

Bineinteles ca faci o prostie, doar te amagesti cu chestiile astea.ai noroc ca nu esti prietena meabig grin

| marioBARCELONA a răspuns:

Banuiesc ca exista si un prospect al medicamentului.Citeste ce reactii adverse apar pe perioade lungi de timp...Mai indicat este sa intrebi un madic de specialitate.
Succes!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Cine iti cere sani mai fermi? Acela care o face nu te iubeste de fapt. Toate medicamentele cu efect hormonal reprezinta de fapt un stimul pentru organism, stimul care va avea efecte peste cel putin zece ani de acum incolo. Imagineaza-ti: tu atunci vei fi o femeie in toata regula, mama de copii, probabil, si te vei ciocni de reactiile secundare ale inconstientei de acum. Pentru dureri menstruale, daca sunt chiar atat de mari, exista calmante la farmacie. Daca poti suporta totusi, incearca. Organismul trebuie sa-si urmeze cursul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punctul de vedere al unui tip naturrel naturrel este o mare timpenie.

| costyn162 a răspuns:

Gandeste-te doar ca esti la varsta in care corpul se dezvolta inclusiv sanii iar de asemenea apare menstruatia si este normal s aai dureri....Nu este cea mai buna solutie sa iei pastile in prostie pentru ca la un moment dat iti va afecta organismul si sanatatea...tot ce trebuie sa faci este sa astepti...

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, faci o prostie si mi se pare inconstient ginecologul care ti-a recomandat anticonceptionale numai pentru atata lucru. Eu mai auzisem ca sunt fete care iau contraceptive pentru motive puerile: sa-mi treaca cosurile, sa dureze putin menstruatia, dar mi se parea ca e un fel de legenda, ca nu e posibil sa fie atat de inconstiente si sa gaseasca si ginecologi atat de nepasatori.
Se pare ca e totusi posibil. In primul rand: contraceptivele nu-ti fac sanii mai fermi ci doar un pic mai mari, iar ca urmare a scaderii sanilor la intreruperea contraceptivelor, ti se vor lasa un pic. Adica ai obtinut exact efectul invers. Pentru dureri menstruale ai putea lua un Nospa la nevoie si, crede-ma 2-3 Nospa pe luna sunt mai putin nocive decat contraceptive.
Ele sunt pastile care contin hormoni, cu destule efecte adverse (citeste prospectul) si inca incomplet studiate. In plus, nu e recomandat sa iei la nesfarsit, in mare poti lua 4-5 ani. Ce faci dupa aceea? Copiii presupun sau prezzervativ cu sotul tau, ca alta solutie nu vei mai avea. Contraceptivele se iau si ele cu un scop: contraceptia si tratatarea unor dezechilibre hormonale, in nici un caz pentru motivele invocate de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu faci bine finca sas tia lasta dumnezeu data 2010