| RaduNastase a întrebat:

Il stie cineva pe Dragos Patraru? Asa zisul jurnalist onest? Ce parere aveti despre el si mai ales de cum a ajuns acum cu tot felul de scandaluri cu diversi? Jurnalistul ala car ea umblat ai de zile pe la tot felul de televiziuni si din urma a ramas sa isi faca propria emisiune pe net. Acolo a inceput prost, a inceput sa se lege de tot felul de produse din magazine, sa spuna cat de rele sunt si le arunca la gunoi, de fiecare data atragand atentia altora care il vedeau si il contraziceau ca nu e bine ce spune, apogeul a fost cand a vorbit de energizante, si a spus ca sunt extrem de nocive ca mor copii infiecare zi de la ele, unde a intervenit un Terapeut Medical Campion Mondial la Fitness si cu cel mai Prestigios Master din Romania, si a luat fiecare ingredient din energizant si aratat ce e si cum actioneaza, ce spun studiile, aratand in cele din urma ca nu sunt deloc novice, atata timp cat nu bei mai mult de 1- 2 pe zi. Ca raspuns, Dragos Patraru, cunoscut ca om de dialog si dezbatieri, l-a facut prost, 0 barbat, fara sa se uite macar ce argumente si studii i-a adus, n-a vrut sa vada. Mai recent, a mai spus o maxima, va las video, Ca Biserica si cu Credinta nu au nicio legatura intre ele, ca Biserica e o adunatura de preoti spagari si pedofili care prostesc oamenii si ii invata ca Dumnzeu e rau si razbunator si ar trebui sa ne fie frica etc,,, oare in ce biserica o fi mers el? Ca ortodoxa sigur nu. Apoi i-am scos eu un videoclip si i-am eplicat niste chestii, gastiti aici https://www.youtube.com/watch?v=kG3KXzNB9xA&t=1417s si, precum in celalt caz, si pe mine ma face aiurit ca am spus numai inteptii si ca ii pare rau ca s-a uitat, si am intrebat clar, care sunt ineptiile? dvs tot timpul stiti mai bine decat oricine, ce studii teologice aveti sa ma contraziceti, ce studii de medicina aveti sa il contraziceti pe Robert Florea campion mondial cu energizantele? De ce am spus aberatii? La care el ma blocheaza si imi spune sa nu il mai caut niciodata, dupa ce eu 10 ANI l-am sustinut, cu bani, ce vrea omul sta de fapt sa faca? a cui interes reprezinta? Eu sunt sigur ca e mult mai mult decat propriile lui pareri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.