Atunci cand soarele e mai departe de pamant : ori dimineata pana in ora 11, ori dupa-masa, dupa ora 16! bafta!
Scuze ca iti raspund la intrebare fara sa stiu raspunsul exact,dar pot adauga ceva: Depinde foarte mult de pielea fiecaruia. Daca ai pielea foarte sensibila, poti sa faci plaja si la apus, ca tot te arzi.Ma rog, poate am exagerat un pic
.
Din cate stiu eu, soarele te prinde foarte bine dimineata.intre orele 9-11. Dupa amiaza e periculos, ca soarele este foarte puternic si te arzi repede.Dar ti-am zis, asta depinde si de piele.
Salut.Eu stiu ca cel mai bine e sa stai intre orele 10-12; 18:30-20.Presupun ca seara te bronzezi cel mai bine insa stiu persoane care se bronzeaza si dimineata, depinde de pielea fiecaruia
Buna,
Dimineata e cel mai bine sa te bronzezi. La pranz e soare puternic si poti face insolatie.
Dimineata, de la 8-9, de exemplu, pana pe la 11...
De dimineata pana la 10 si dupa 16. Intre orele 10 si 16 nu e bine sa stai la soare.
Bronzul natural si de lunga durata se face intre orele 8-11:30 dimineata pe la 12-13 razele soarelui devin cancerigene. Daca vrei un bronz care sa dureze fa dusuri scurte si da-te mereu cu crema hidratanta...la mine a functionat eu am fost la mare in august si ma crezi sau nu dar inca mai sunt putin bronzata
Bronzarea se face cel mai bine pe la ora 3-4-5.
.
Insa ai grija si unde te pui.(Ca sa nu racesti acum
.).