anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am jucat friptelea aseară, adică jocul in care lovești palma celuilalt jucător și invers, până când se lasă bătut unul dintre jucători, problema este că nu s-a lăsat niciunul dintre noi și meciul a durat ceva timp, el s-a lăsat bătut și am câștigat, dar de la atâtea lovituri, am terminat cu mâinile (mainele drepte ale amândurora) umflate și mai am și o mică durere, vreau sa știu cât durează procesul de vindecare și dacă îl pot accelera, astfel încât să nu o mai am umflată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AlexaRia a răspuns:

Crema de aloevera cu lapte de nuca de cocos ar trebuie sa poti gasi la orice farmacie

| gabicoo a răspuns:

Data viitoare sa joci bâza! Fără să ții mâna pe cap! După trei sau patru capace cedezi imediat!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Lukasssz draga! Sa stii ca daca scrii cu "@" admina tot stie ce ai scris! Mai ai o avertizare.

| Mopmop a răspuns:

Comprese cu gheata insa pusa intr-un prosop nu direct pe piele.
Data viitoare evita jocul asta...

| Fatamuntilor a răspuns:

Comprese cu apa rece! trecepanava insurati!

| iulianmentol a răspuns:

Gheata

| nfty a răspuns:

Pentru a reduce starea de inflamare a mainii, era bine daca foloseai o compresa rece sau o punga cu gheata pe care sa o tii in zona inflamata.

| Brizbriz a răspuns:

Adunatura de masochisti

incearca gheata si un anti-inflamator de gen paracetamol, citeste prospectul si vezi sa nu fi alergic

| Cristian29 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci decat sa astepti dar oricum nu-i caz de speriat comparabil cu maini rupte, taiate sau arse.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa iti tii mainile in apa rece cate 5 minute apoi le scoti si tot asa timp de o jumatate de ora.

Întrebări similare