Uite ca avem un mitoman, chair acum pe forum, azi pretinde ca-i barbat, desii acum 2 saptamani era femeie si ne intreba daca poata sa ramana insarcinata.
Mitomanii nu sunt oameni prea inteligenti, daca nu-s capabili sa fie consistenti in minciuna.
Uite unul aici:
https://www.tpu.ro/utilizator/aalgoe/intrebari/
Doamna aveti dreptate, am citit cateva raspunsuri de la el.
Mai e pe site cineva care isi face conturi aproape zilnic, se alege cu suspendat mai mereu si pretinde ca este barbat cand de fapt este femeie, aia e mai grav decat Felipe, bine ala avea probleme psihice daca iti permiti sa agresezi femei fizic si virtual e clar…
Stii, sunt mai mult ca sigura ca Felipe a revenit azi cu alt cont, fiindca este acelasi stil de intrebare, cu amanunte minimaliste despre el, de data asta.
Tie cum ti se pare personajul?
https://www.tpu.ro/utilizator/acflvx/intrebari/
Plin de complexe din trecut peste care nu a putut trece, cauta aprobare si validare conform asteptarilor, cum a mentionat si el " o sa pun intrebarea asta pana cand o sa primesc raspunsuri bune, fara ura " ma rog sau ceva de genul.
Inca un aspect ce l-am remarcat si la Felipe si la contul asta care sa demonstreze ca este al lui este Stilul usor defensiv ce cauta argumente tipice persoanelor carora le este frica sa nu fie demascate " de unde pana unde concluzia ca sunt eu ala " ceva ce a spus-o si de pe contul vechi.
Si ultimele cateva chestii mici care sa ateste ca are probleme si ca este Felipe.
Faptul ca si in prima lui intrebare mentiona obsesiv faptul ca face sala si impartasea ideea asta intr-un mod cam agresiv din ce mi s-a parut este calm la inceput si cand nu ii iese jocul devine coleric.
E un personaj slab ce spera sa manipuleze realitatea cu minciuni distorsionate, cu probleme psihice grave, nu stiu cat de agresiv este in viata de zi cu zi, dar cu siguranta este un individ care nu are ce cauta liber pe strada si nici aici …
Cand aveti timp si placere puteti sa va uitati la seria Ciprian Lospa - Felipe si va convingeti acolo de ce e un pericol real si daca reuseste sa controleze o femeie sa se vada cu el …
Totul tine de autocontrol cred.
Ar trebui inainte de a spune ceva sa te gandesti ca poate ranesti pe cineva prin vorbele tale.
Ar trebui sa iti exersezi sentimentul de rusine.
Gen cum te simti cand esti peins cu minciuna...
Apoi fa un calcul, care va fi impactul minciunii asupra celorlalti.
Pana la urma fii constient ca vei ramane singur in sensul ca nimeni nu va da doi bani pe tine ataya timp cat nu ai cuvant.
Oricum, felicitari pentru faptul ca ai constientizat ca ai o problema si cauti sa o rezolvi!
Nu prea e ceva ce depinde de mine, cel putin eu nu ma simt capabil sa controlez mitomania si alte simptome printre care delir, gandire confuza si sa nu mai vorbesc despre faptul ca am experimentat si stari catatonice.
Eu am o problema cu glanda tiroida si asta a cam reusit oarecum sa imi afecteze psihicul, iau tratament dar mai am momente si momente, sunt cam dese.
Oricum de pierdut am pierdut tot ce iubeam, prieteni, prietena, rude, familia ce mai ma sustine.
De facut am facut foarte mult rau tuturor si o sa mai fac multa vreme daca o sa am cui, din pacate unele lucruri nu tin de noi sa le putem schimba.
Nu cred ca ar trebui sa ne fie rusine ca avem probleme si sa discutam despre ele, chiar si pe TPU, de ce nu? pana la urma asta e ultima mea solutie, pentru ca de psihiatrii ma feresc ca stiu cat rau iti pot face pastilele, am avut o vecina, fata foarte frumoasa si desteapta, era studenta la arte si din pacate avea si inca mai are probleme psihice si a internat-o cateva saptamani urmand o schema de tratament si cand a iesit de acolo nu ar vrea nimeni sa stie cum arata si ce traume avea, a afectat-o si mai rau decat sa o ajute si acum prezenta ei e ca si inexistenta pentru ca nu mai e capabila de multe lucruri.