Mai degraba ai o conjuntivita, probabil virala care netratata sau tratata cu Visine (adevarata bomba in conjunctivita), te poate lasa cu sechele definitive. Adica poti ramane cu niste pete albe in campul vizual. Du-te la oftalmolog cat mai repede, eventual de urgenta.
Oameni buni, nu va mai puneti Visine daca nu stiti sigur ca e recomandat. Daca aveti o infectie sau o eroziune, Visine impiedica vindecarea si agraveaza ulceratiile.
Foloseste Betabioptal (picaturi) ori Kanamicina (unguent oftalmic). Musetelul este contraindicat in cazul ochilor, asa ca ai grija!
Spala-te cu ceai de musetel. Te va ajuta foarte mult ![]()
Distractie placuta si la multi ani!
Mumoaso mai trăiești din 2009? Ori tu nu știi ori aialaltă, una zice sa pună mușețel alta zice sa nu pună. Pana la urma e bine sau nu? Ca am și eu o problema exact pe care a Avut-o și fata asta care a pus întrebarea și nu știu ce sa fac, sa pun sau nu? Tare răspuns.
Pune gheata![]()
[stiu ca se dezumfla]
distractie placuta in tabara!:*
P. s. Si la multi ani ca stiu ca in curand e ziua ta, si daca mergi in tabara, e posibil sa nu fii acasa
Si mie mi s-a intamplat aceeasi chestie noroc ca am parul pe ochi. Am fost la doctor si a spus ca e de la caldura si praf si mi-a dat ceva crema Kanamicina sulfat 1%
Fetelor lasati prostiile, mergeti fuguta la doctorul oftalmolog, pana atunci clatiti ochiul doar cu apa, NU PUNETI NICI UN FEL DE CEAI SAU PICATURI!
anonim_4396 întreabă: