| Merry24 a întrebat:

Mi se intampla des sa ma irit sub sani.De multe ori se inroseste foarte tare si ma ustura.Intrebarea mea este: ce crema pot folosi pentru roseata si daca este de la lipsa sutienului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bobby_7474 a răspuns:

Ce ai tu se cheama INTERTRIGO,adica,dinc cauza transpiratiei si a unei ciuperci te inrosesti,uneori ustura,ai mincarimi,si poate sa se faca rana,iti trebuie o crema in potriva ciupercii,de aceia tr sa mergi la medicul de casa, sau dermatolog, multa sanatate

4 răspunsuri:
| Tzukushi a răspuns:

Uremeaza acesti pasi si vezi daca functioneaza

http://www.sfaturilemariei.com/iritare-dupa-epilare/

.

| gabismecherul10 a răspuns:

Pai eu te-as svatui sa te duci la o facrmacie natura. Poate din cauza sutienului sau poate ca nu

| boombonica a răspuns:

1. poarta sutienu 2. foloseste crema de galbenele 3. daca ai planta de aloeevera e perfect 5. date cu iaurt dac te-ai iritat foarte rau

| CHOCCO00 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti un medic...el va sti sigur ce crema poti folosii.winking