anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

*READ-PLEASE* Îmi apar la căldură iritații foarte puternice, în special pe picioare. Acum s-au extins și în zona gambei, iar de fiecare dată când mă pregătesc să merg la medicul de familie ( a doua zi dimineața ), bubițele au mai trecut și tot amân. Așa am făcut și astăzi, însă am pe picioare un fel de pete ( par pistruiată ), pete care parcă sunt lăsate de niște coșuri, adică iritațiile respective. Ce sunt de fapt? Cum să le tratez? M-am săturat, trec greu și apar foarte repede.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Ai alergie la ceva. Sosete de nylon, umbli prin anumite feluri de iarba si organismul are o reactie eritomatoza... etc. Partea buna e ca alergia e locala, deci are o explicatie foarte clara.

| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

E o reacatie alergica.
Ia cateva zile Ayureus de exemplu, si vazi daca exista vreo diferenta. Daca da e ceva cu ce iei contactul si vei sti ce sa evitzi. Iarba, Polen, Materiale, sosete sintetice etc.

| marin81 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un dermatolog( bineinteles trecand pe la medicul de familie)

| Emmeii a răspuns (pentru marin81):

Asta aveam de gând să fac, dar mă gândesc că o să zică doctorița de familie că nu e nimic grav și-o să-mi prescrie ea ceva.

| marin81 a răspuns (pentru Emmeii):

Probabil ca te va trimite la dermatolog, cu atat mai bine sa nu fie nimic grav( poate vreo alergie, asta doar un doctor care te vede iti va putea spune)