| Buaiaisia a întrebat:

Rog seriozitate! Știe cineva ce pot face daca am caderi de par mai masive? Înainte aveam parul foarte des si frumos si acum abia imi mai ajunge de o coada împletită, sunt vopsita de jumate de an dar am problema asta de mai mult timp cu căderea.Am încercat cu tot felul de uleiuri si nimic, am văzut pe internet ca multă lume recomanda Forcapil, voi ce ziceți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Orice produs care conține Minoxidil. Acesta încetinește până aproape de stopare căderea, dar ce a căzut rămâne căzut. Oprește complet vopsirea parului și decolorarea. Acestea nu fac decât să distrugă rădăcinile și in final sa duca la unele persoane la probleme cu podoaba capilară. Alopecia (ușoară/severa) este întâlnită la ambele sexe, nu doar la bărbați, deși balanta este mai inclinata spre bărbați. Baftă.

| doctorandus a răspuns:

Meh... minoxidilul ajuta la chelia provocata de hidroxitestosteron (un hormon al barbatilor in vârsta). Si trebuie luat pe cale orala, ceea ce are efecte secundare serioase.

In rest: ce stim noi? Mergi la medic.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Dar poti aplica local D-riboza dizolvata in apa.