| OneReason a întrebat:

Sall TPU, imi pocnesc degetele din 2012 şi nu pot să ma opresc.

Cine ştie ce ar trebui să fac ca să ma opresc?

Dau Fundăá'!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| einenebun23 a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema. Si cand am citit ce se poate intampla de la asta pur si simplu nu le-am mai pocnit. Impuneti in tine asta cand iti vine sa le pocnesti gandeste-te ca la batranete vei tremura ca o racitura.

| JohnnyBi a răspuns (pentru einenebun23):

Siiii, ala este un mit. cu aceeasi frica pe care o are orice om (cum ai fost si tu curios) m-am documentat pe subiectul asta. numai ca mie imi place sa imi trosnesc gatul si umerii. chestia aia ca de la trosneala ti se creeaza spatiu intramolecular (bla bla bla, nu mai stiu exact scuza aia) este dezbatuta de un documentar in reviste de profil (anatomie, stiinta) si parerile sunt impartite, dar se tinde a se infirma tremureala de la batranete sa aiba vreo legatura cu trosneala incheieturilor. dar pana se hotarasc oamenii de stiinta daca pe tabla de sah misca albul sau negru prima oara (teoria batului de chibrit) eu tind sa cred ca nu este o legatura dovedita stiintific intre cele 2 lucruri. cat la batranete se poate instaura si parkinsonul sau alte boli ce te pot face sa tremuri involuntar.

1 răspuns: