Gândurile dezorganizate pot proveni dintr-o psihoza,schizofrenie având în vedere că vin la pachet cu agresivitate și violența nedefinită.
Este adevărat că sunt cauzate de o tulburare obsesiv compulsiva,dar tu ești între granita aia de psihoza și schizofrenie,cel puțin așa e acest comportament ieșit din tipare! Agresiv, ostil, impulsiv, violent, și cred că ai și un limbaj sărăcăcios. Dar poate fi confundat cu psihopatie, dar asta daca nu simți deloc emoții și empatie! Noi nu te putem ajuta, sunt destui dilii pe aici, da tu pari in grafic.
Caută un psihiatru și un psihoterapeut.
Trebuie să mergi la un cabinet, la un medic psihiatru, să te consulte, să te îndrume și să-ți prescrie un tratament.
Eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu parintii tai si mai departe ei sa ia legatura cu un profesionist
Și cu părinții tăi de ce nu discuți? Fiind minor ești responsabilitatea lor. Dacă nu sunt orbi și surzi, atunci este imposibil să nu știe că este ceva în neregulă cu tine după atâtea episoade. Ei ar trebui să te ducă la un psiholog sau la un psihiatru.
Salut.Fă ca mine.Intrebi doar ...Sună la politie. Spune-le problema ta cum ai spus-o si aici si intreaba daca-ti pot oferii un psiholog / psihiatru gratuit (spune-le de teama de care ai vorbit in a putea ranii pe cineva din jur )
Salut! Dacă este posibil du-te la medic să îți dea tratament, nu mai aștepta, sau dacă nu poți face asta, trebuie să încerci să te controlezi, gândește-te că este greșit să faci rău unei persoane, mai ales care este dragă ție. Stăpânește acele stări de furie și acționează cu calm, cu răbdare și imaginează-ți ceva care te face să te calmezi în acele momente.