| anonimaanonima2A a întrebat:

cu tinctura de propolis trec alunitele sau se micsoreaza? doresc sa raspunda cei care au incercat... multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Lily94 a răspuns:

Da.Cu tinctura de propolis sau ulei de ricin.Eu asa indepartez alunitele deranjante. Sper ca te-am ajutat! Bafta la indepartatul alunitelor!

| Coco14 a răspuns:

Cel mai bine este sa iti lasi alunitele in pace.astazi am fost la dermatolog si am intrebat printre multe altele, ce parere are de folosirea tincturii de propolis impotriva alunitelor, iar dermatologul mi-a zis sa nu incerc in ruptul capului sa fac una ca asta deoarece tinctura arde alunitele(sau ceva de genul-asta ca sa dispara ca doar nu dispar prin magie)si poate duce la cancer...din pacate singura solutie e sa le indepartam in mod chirurgicalsad