Buna! Este clar ca in acest caz poti face supradoza ori de taurina, ori de cofeina. Nu este normala consumarea in exces a energizantelor, incearca sa bei doar unul pe zi.
Buna,Nu pot este ca o independență, ce metoda as putea aplica ca sa scap?
Poti incerca sa bei foate putin si daca nu merge bea dar pune apa ca scade dar gustul va fi mai slab depinde de cat pui
"Este ca o dependenta" (nu independenta) dar asta doar ti se pare. Eu am fumat peste 30 de ani. Acum 11 ani m-am lasat intr-o luna jumatate si nu m-am mai apucat, desi sotia mea fumeaza. Alea distrug organismul si mai ales sistemul nervos. Ia-ti un suc cu lamaie sau orice altceva ce-ti place!
Dilueaza continutul energizantului, spre exemplu sa zicem ca bei 5 energizante pe zi, dilueaza le pe toate cu apa astfel incat o doza de energizant sa aiba 70% bautura energizanta si 30% apa carbogazoasa. Odata la 5 zile, mareste cantitatea de apa si tot asa. Atunci ca ai pofta de un hell incearca o doza de pepsi, este mai putin nociva
Taurina n-are nicio treaba, iar adultii pot consuma cafeina, multora le face chiar bine.
Buna! Vad ca nu prea ai citit intrebarea..., 8-9 energizante pe zi inseamna 50-60 pe saptamana! Nu am zis ca cofeina nu este buna, dar in cantitati mari este grav!