| Maskatu a întrebat:

Salut. Mă gândeam să fac o comandă de apă Vâlcele. Văd că este intens promovată în spațiul public, rafturile cu această apă golindu-se rapid, de fiecare dată când stocurile sunt făcute.

Am citit că are tot felul de propietăți dar nu găsisem nimic despre recomandarea privind cei ce au probleme la rinichi. Este ok și pentru cineva care a avut intervenție la rinichi (litiază renală) și care mai are pietre?

În rest pare că este foarte bună, având conținut mare de magneziu, fier, siliciu, etc...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bea apă plata este mai bună sau cumpara ti o cana Brita pui in ea apa de la robinet o filtreaza si bei o apă curata

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Https://www.valcele.eu/de-ce-valcele.html

Totusi nu e clar unde e izvorul asta minunat. Eu daca nu stiu provenienta, nu cumpar.

| Maskatu explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Izvorul Elisabeta este sursa apei minerale Vâlcele, a fost forat în jurul anului 1890, de către un inginer austriac. https://maps.app.goo.gl/eewkgf8Eh23sXupb7

| Cipi1212 a răspuns:

Apa este bună pentru rinichi.

| Năsăud a răspuns:

Apa de vâlcele e printre cele mai bune din lume in special pentru continutul mare de magneziu si calciu.
Absortia magneziului e de 80 de procente.
Dar prea multe minerale nu sunt bune la rinichi, dacă nu sunt sănătoși.
Bea puțină și nu zilnic, dar mai bine ceri părerea medicului.