G1 nu este stadiul, ci este gradul de anaplazie al tumorii. daca a facut icter mecanic nu poate fi in stadiul 1 (asta ar insemna T1, tumora mica, care nu afecteaza calea biliara). Nimeni nu stie cate zile ar un om, insa daca nu suporta tratamentul oncologic, din pacate, nu va ajunge niciodata sa poata fi operat pentru scoaterea tumorii, iar in conditiile astea, supravietuirea nu poate fi prea buna. Durerea abdominala arata ca tumora invadeaza nervii din abdomen, ceea ce inseamna ca este intr-un stadiu avansat.
Bună.
Îmi pare rău de cele expuse de tine!
Cancerul nu spune cât mai trăiește un om, este destul de agresiv.
Ia problema ca atare și nervi de oțel.
Pa, pa.
Nimeni nu stie cat traieste un om! dar nu asa trebuie sa gandesti! imi pare rau ca treci prin asemenea momente, dar trebuie sa fii tare si optimist! recuperarea dupa astfel de operatii se face in timp si persista tot felul de dureri! este bine ca face masaj si ca se alimenteaza corect! asta conteaza foarte mult! poate sa mai traiasca mult si bine, cancerele descoperite din timp se trateaza in ziua de azi si sunt sanse mari de insanatosire!
multa sanatate ii doresc!
Buna ziua!
Este complicata si complexa in acelasi timp situatia. Partea proasta este la chimoterapie si bypass-ul. Nu iti spoane nimeni cat are de trait, cand va murii s.a.m.d.
Cel mai in stare sa va dea un termen este medicul oncolog care se ocupa de el.
Imi pare rau pentru tatal tau.
Multa sanatate!