Mama cate tampenii gasesc si aici, sa mor eu. mai bine nu mai vorbiti daca nu stiti...
-DA, se transmite in primele 3 zile de cand tu sau partenerul ati facut viroza (nu-i zice raceala).
-Viroza (raceala in popor) nu se trateaza cu antibiotice, ia fiind o infectie virala si nu una bacteriana. Antibioticele omoara doar bacteriile, deci in cazul in care viroza nu are o complicatie, cu o suprainfectie, cum ar fi bronsita sau amigdalita sau otita, antibioticele sunt inutile.
Maine poimaine ma trezesc ca recomandati si antifungice pentru raceala, noroc ca n-au auzit toti de ele (dar exista, deci nu e exlus sa ne trezim si cu asa ceva...) de aceea zice lumea sa mergi la medic si sa nu te tratezi de pe net, fiindca e plin de destepti care isi dau cu parerea, si habar n-au...
Se transmite! Cum sa nu se trasmita?! Este schimb de saliva. Iai dat raceala lui, se pare! Dai siropuri si antobiotice!
Pai daca nu sunt saruturi din alea luuungi nu se transmite![]()
da daca tii neaparat sa il saruti calumea anunta'l sa isi cumpere pastile si siropuri...sau daca el nu are problema din astea e mult mai bine.
fratele meu nu are nimic cand se saruta cu prietena lui(cand ea e racita)
Cred ca da, din moment ce faci "schimb de saliva", iar virusul este si in saliva, cred ca se poate transmite
boy20 întreabă: