| AnonimXnX a întrebat:

Salut, spuneți-mi si mie o stomatologie ieftină si buna in Craiova, unde ma duc de obicei au triplat prețurile, am nevoie neapărat. Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bogdaninteligentul a răspuns:

Nu există bun și ieftin în stomatologie.

| Elaz78 a răspuns:

Majoritatea clinicilor au prețurile pe site.
ține cont ca "ieftin" in stomatologie este departe de "bun"
un stomatolog bun are un procent mare asta înseamnă un preț mai mare.
un stomatolog bun lucrează cu consumabile de calitate care la fel costă…
de aici prețuri mari.
poți (dacă ești norocos) găsi o clinică care să ți facă un plan de tratament pe care să l realizezi în timp.
faci intervențiile urgente pentru moment și la fiecare ședință anunți înainte să te așezi pe scaun când ai posibilitatea să treci pe la ei data viitoare și ce buget ai disponibil.
sau poți opta pentru o clinică ce colaborează cu cnas (rar de găsit) doar ca și aici ai nevoie de un consult și o discuție interna.
nu ți va da nimeni info telefonic despre compensarea de care poți beneficia.
succes!
dacă ai nevoie de detalii scrie mi în privat.

| blueskyclad a răspuns:

Dentalex - langa Piata mare, pe str. Fratii Golesti.
P.S. Nu stiu ce intelegi tu prin "ieftina si buna".

| AnonimXnX explică (pentru blueskyclad):

Ai fost acolo de multe ori? Eu mergeam la roxydent de 8 ani dar au schimbat asistentele au ramas doar incepatoarele si sunt vai de ele si au marit si pretul extrem cam bate vantul acolo nu mai au clienți

| blueskyclad a răspuns (pentru AnonimXnX):

Da, dar nu de curand. Nu stiu preturile actuale. Poti sa intrebi si compari cu alte clinici.