| Bogdan80 a întrebat:

Salut TPU! Am o problema medicala.cand incepe sezonul rece, eu incep sa tresar si sa am convulsii foarte mici de 2-3 secunde ale trunchiului fara pierderea constiintei sI apoi incep sa transpir.Am fost la un medic neurolog SI am făcut un RMN la cap si un EEG sI au ieșit complet perfecte.Mi-a ieșit doar doua chisturi la maxilar.Doctorul a spus ca e din cauza medicamentației de la psihiatrie.Mentionez ca o am o sechele mica neurologica din nastere.Simptomele acestea au apărut acum 2-3 ani cu convulsiile.E posibil sa fac epilepsie pe viitor sI aceste simptome sa fie doar inceputul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Probabil ai ușoare probleme neurologice.

| 9PM a răspuns:

Nu suntem medici pe aici. Eu posibil sa se agraveze îți dai seama, și factorii de mediu contribuie la înrăutățire.