| jackson78881 a întrebat:

Salut TPU, am o problema trebuie sa ma duc la clinica sa imi fac o serie mare de analize pentru că vomit de 3-7 ori pe zi si ma doare si inima si imi amorteste tot bratul stang, mentionez ca sunt fumatoare de 5 ani de zile, recunosc ca am facut exces dar niciodata nu am vazut pe cineva sa sufere atat dintr o posibila cauza a fumatului. Nu scap de nici o masă fara sa o dau afara, ma face sa mananc mult, ma ingras usor dar sigur si imi este frica sa nu fie ceva mai grav decat un posibil ulcer, cine ma poate ajuta dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

DOAR Medicul de familie te poate ajuta!
El iti poate face o consultatie si analize de inceput, iar la nevoie tot medicul de familie te poate trimite la spital.
Sanatate multa!

| Cresta a răspuns:

Deja este mai mult decat un simplu ulcer. E posibil sa ai ceva cu ficatul.
Cine ti-a recomandat o serie mare de analize?
Cat despre fumat, nu toti suntem la fel de rezistenti la nicotina. Unii nici la 2 tigari. Altii fumeaza de 40 de ani. De la tigara ai doar durerea in piept. Cealata problema de la ficat, pancreas, bila, ceva din zona digestiva.
Te poate ajuta doar medicul. Dupa ce vede rezultatele la analizele recomandate de el.

| angel6lust a răspuns:

Doar un medic poate vedea ce afecțiune ai. Multă sănătate!

| johnnny123 a răspuns:

Să te ajutăm cu ce? Ai zis că trebuie să te duci să-ți faci o serie mare de analize. Du-te și fă-ți o serie mare de analize. Pentru asta există analize și doctori.

| darrio2007 a răspuns:

Te ajut. Mergi la un medic. Aici nu suntem medici.