| Tuca10 a întrebat:

Am si eu o intrebare : Acum 30 minute m-am cantarit si imi arata 76, 6 dupa ce am mancat, in a 2 a secunda imi arata 77.5. Dupa 2-3 ore o sa-mi arate 76.6? sau o sa raman la 77.5?
FUNDA! Fara raspunsuri idioate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dodado a răspuns:

Acidul gastric iti va manca toata mancarea laughing
probabil o sa ai 76, 8... nu ai de unde sti, daca vrei sa slabesti fa sport si nu mai manca asa mult sau nesanatoswinking

| Tuca10 explică (pentru dodado):

Merg la sala zilnic, si nu mananc shaorma, pizza, etc (mananc doar fructe, legume si beau numai apa)

| RAY a răspuns (pentru Tuca10):

Apa inseamna greutate=nu te speria nu ingrasa, se elimina singura e sanatoasa

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu-ti vei goli burta pana atunci, greutatea ta va fi de cel putin 76.6 si peste 5 ore.
Legea lui Kirchhoff este valabil si la organismul omului: tot ce intra trebuie sa si iasa din "nodul" (stomacul) tau... big grin

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Nu deveni obsedată de cantar și de kg, cantareste-te odată pe zi și sper sa ramai la 76 de kg pentru liniștea ta.Succes!

| RAY a răspuns:

Nu te poti ingrasa asa dintr o data 1kg, vorbim de 7, 700 de calorii, ori cantarul e defect ori ai baut multa apa, supa, ciorba etc

| sierra1 a răspuns:

Fără intrebări idioate!

schimbă cântarul!

| alina2k18 a răspuns:

Cantareste-te doar la trezire dupa ce ai fost la baiewinking
Greutatea aia e relevanta, in rest in timpul zilei dupa ce mancam/bem /mergem la sala putem avea pana la 1.5 kg pe plus in functie de gabaritul nostruwinking