Nu dăunează mult însă nu-i face nici bine. La un momendat corpul lui o să se obișnuiască cu țigările. Pe viitor o să îi facă rău.
Asa au inceput toti, una pe zi, un fost coleg fumeaza 10 pe zi, si a trecut abia un an. Parintii mei fumeaza fiecare cate un pachet pe zi, si s-au apucat acum 20-30 de ani, imagineaza-ti. In primul rand, tigarile sunt foarte scumpe, asta ar fi un motiv foarte bun sa nu fumezi, am socotit o data aproximativ cati bani a dat mama pe tigari de cand fumeaza, si ghici ce a iesit cam 1, 5 miliarde, in bani vechi, adica cam 32.000 de euro, si asta doar singura, tata a fumat mai mult. Al doilea motiv pentru care sa nu fumezi este ca iti pui sanatatea in pericol, nu este de glumit, chiar daca fumezi una pe zi. Nu te-ai gandit ca daca fumezi una pe zi te poti lasa? Adica, una sau niciuna e tot aia. Dar spre exemplu cum sunt ai mei, ei nu se pot lasa pentru ca practic sunt dependenti, tu acum daca fumezi una pe zi te poti lasa foarte usor, nici nu iti trebuie vointa, nu o mai fumezi nici pe aia si gata.
Tigara dauneaza indiferent de cantitate. Degeaba o iei cu azi una maine una. O sa-ti creeze dependenta si o sa te plangi ca un infant ca nu poti sa le lasi cand o sa ramai fara bani de mancare ca i-ai dat pe tigari. Daca esti ghinionist poti sa suferi vreo mutatie de la prima tigara sa faci cancer, dar asta e un caz prea idealist, altfel nu ar mai fi atatia fumatori. Esti binevenit oricum sa joci ruleta ruseasca cu tigari sa vezi cate poti sa tragi in piept pana mori. Din cate am vazut e un joc destul de popular.