| 94Lucifer94 a întrebat:

Salutare, aș vrea să știu dacă e posibil să faci atac de panică de la prea multă adrenalină. Mi s-a întâmplat să folosesc niște substanțe mult prea puternice față de ce obișnuiam să fumez, inima începe să bată puternic, respirația devine neregulată, restul puteți doar să vă imaginați. Menționez că am o experiență de 3 ani, dar mai mult de 0.05 nu pot fuma la bong. Am pus 0.15 și era să mor. Nu contează dacă am persoane în jurul meu sau sunt într-un spațiu liniștit. Pur și simplu se instalează acel sentiment. Este o sativă și are un puternic efect body-high care nu poate fi controlat. Cât despre efectul celebral, este dominat și diminuat. Pur și simplu vreau să știu dacă adrenalina care se instalează în mine ar putea duce la atac de panică.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MynameisRoxana18 a răspuns:

Da se poate...doamne fereste! ar fi ok sa incerci sa te controlezi

| 94Lucifer94 explică (pentru MynameisRoxana18):

Păi le las momentan că fără activități puternice precum conversațiile, începi să te pierzi în propriile gânduri.