| avocadosm200 a întrebat:

Salutare. Când ies undeva și merg putin mai mult pe jos sau cand urc scările transpir destul de mult. Acum stiu ca as mai putea slabi (incerc), dar eram curios daca stiti ceva suplimente, ceaiurilaughing sfaturi idk. stiu ca are legătură directă si cu anxietatea și stresul dar e cam greu de gestionat.

Am citit ceva despre ASHWAGANDHA, dar am vazut ca părerile sunt cam la extreme diferite.

Menționez ca am trombofilie (am genele MTHFR, anticoagulant lupic, factorul leiden, mda) si am avut si un avc hemoragic acum ceva timp din cauza asta. De asemenea, trombofilia e ereditară in cazul meu si iau anticoagulant (sintrom). Acum nu stiu daca are legătură directă.

Scuzați neglijența în legătură cu diacriticele, dar e târziu și reddit nu e chiar asa formalhappy seara/zi faina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Atat Ashwagandha cat si homeopatia sunt escrocherii medicale.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Iar alea cu cafea, ciocolata, condimente, etc. sunt scuze mizerabile pentru de ce nu functioneaza.

Dap, deoarece exista somnifere homeopate cu cafeina.

Cand auzisem eu faza asta acum 30 ani, erau incriminate bomboanele mentolate si... otetul. Dupa cate vad exista si pasta de dinti facuta special pe aceasta superstitie: https://comenzi.farmaciatei.ro/......ec-p308347

Mituri inventate de medici nebuni pentru a da vina pe pacienti de ce nu se vindeca luand leacurile lor minune. De ce nu s-a vindecat Cutarica? Pentru ca a mancat placinta de mere cu scortisoara, sau crenvursti cu mustar, sau sarmale cu piper, sau ceapa, sau usturoi, sau mancare de praz, sau a baut ceai de menta, etc.

Stii? Medicul homeopat nu te poate ajuta pentru ca nu tii dieta paranoica pe care o recomanda el.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Novella, Steven; Novella, Bob; Santa Maria, Cara; Novella, Jay; Bernstein, Evan (4 octombrie 2018). The Skeptics' Guide to the Universe: How To Know What's Really Real in a World Increasingly Full of Fake. Hodder & Stoughton. p. 165. ISBN 978-1-4736-9641-9. Sau ISBN 9781478988496.

O gasesti la arhiva lui Anna.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ceaiuri pentru slăbit sau pentru transpirație?

Pt anxietate, ceaiuri calmante: valeriană, lavandă, Emocalm etc.
Există remedii homeopate pentru stările de anxietate și pentru transpirație.
Mergi la medicul homeopat. Caută medici sau clinici homeopate care au contract cu CNAS. Consultația e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Homeopatia este recunoscuta si reglementata pe plan national de Ministerul Sanatatii, Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor din Romania, Agentia Nationala a Medicamentului, iar pe plan international este recunoscuta de OMS, ca al doilea mare sistem medical din lume, dupa cel clasic/conventional.
Medicii homeopati sunt medici!

@doctorandus: singurul escroc esti tu!
N-ai dat in viata ta vreun sfat util, vii doar sa comentezi aiurea!

| Pacientul0 a răspuns:

Salut! Transpirația asta poate fi de la stres sau kilograme, dar și trombofilia ta complică lucrurile. **Magneziu** (300 mg/zi) sau ceai de tei ajută la calmare, dar **evită ashwagandha** că interacționează cu Sintrom. Respiră 4-7-8 când te stresezi, poartă bumbac și bea apă. Vorbește cu hematologul înainte de orice supliment!?