| gigi2012 a întrebat:

Salutare la toata lumea... cine ma pate ajuta sa renunt de FUMATTT?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Alistair a răspuns:

Tigara electronica.

| mmary a răspuns:

Tu singur...doar cu vointa te poti lasa. din pacate nimeni nu se poate lasa in locul tau.incearca sa iti ocupi timpul cu altceva si sa iti scoti ideea de fumat din minte! va functionahappy succes! fundapuppy dog eyes? si apropo Craciun Fericit!happy

| CapitanuSemafor a răspuns:

Nu mai fuma, e chiar atat de greu sa ai vointa? Mesteca niste guma Orbit in loc...

| Irinna a răspuns:

Daca ai vointa vei reusi!
Nu-ti propune sa te lasi dintr-o data. fumeaza timp de o saptamana maxim 2 tigari pe zi, dupa care nu mai fuma deloc!
Bafta si sper sa reusesti, fumatul nu este bun!(nu am nimic inpotriva persoanelor care fumeaza)

| monia a răspuns:

Plasturele Nicorette este o sugastie.eu iti recomandsad. tatal meu fuma din ce in ce mai putin pana cand nu mai fuma. 3 zile l-a durut capul, dar a avut ambitie si a suportat durerile de cap pentru ca avea un tel:sa renunte la fumat!sad

| monia a răspuns:

Funda?

| BlueLine a răspuns:

Ca sa te lasi de fumat trebuie sa si vrei asta...tongue
Incearca sa le raresti cat mai mult...si dupa incerci usor usor sa le lasi
trebuie sa te izolezi cateva zile...sa nu vezi tigari sau mai ales sa simti fum de tigara...ca atunci te apuca toti dracii big grin
dar e nevoie de multa ambitiewinking

| raluca750 a răspuns:

Eu nu am cum sa te fac sa te lasi dar iti dau un sfat(il stiu de la cineva care s-a lasat de fumat)
lasa-te dintr-o data, daca decizi sa te lasi treptat o sa ajungi sa fumezi din nou f. f. mult
Bafta si Craciun fericit!