anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sapunul poate avea microbi? Adica spalandu-te pe maini dupa ce el fusese deja folosit de altcineva, se pot lua microbi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Si crezi ca daca nu se spala nimeni cu el si il cumperi ambalat inseamna ca n-are microbi? Are, doar ca mai putin decat atunci cand se spala altcineva cu el ...si dupa aia tu

| Isabellpink a răspuns:

Da se pot lua microbi. Oamenii de ştiinţă susţin că atunci când folosim săpun lichid de la dozator nu facem altceva decât să ne dublăm numărul de microbi de pe suprafaţa mâinilor.

| morningstar a răspuns (pentru Isabellpink):

Cand ne spalam cu sapun lichid de la dozator? Credeam ca macar acolo esti mai ferit de microbi, pentru ca solutia care o folosesti tu nu a mai fost atinsa de nimeni altcineva. Atunci de unde poate avea deja microbi solutia de sapun lichid? Am uitat sa precizez, eu scriu de sapunul solid in postare, nu de cel lichid.

| Isabellpink a răspuns:

Rspunsul meu se refera la pompita pe care o apasam sa iasa sapunul lichid pentru ca si aceea contine destul de multi microbi. Referitor la sapunul solid : daca cineva care se spala pe maini si nu il clateste dupa este posibil sa aiba multi microbi.