Ei placebo...e intr-adevar un homeopat, insa are si el efecte care variaza de la om la om, iti dai seama ca niciun doctor nu iti va prescrie medicatie"mai seriosa" la primul consult sau daca afectiunea nu e serioasa, in orice caz o alternativa la fel de potenta dar mai ieftina e valeriana oficinalis
Nu vreau sa am un somn fara vise si oricum potenta ramane de verificat si zice ca abia dupa 4 saptamana de administrat apar efectele benefice(la anxietate)
Eh somn fara vise.visam in fiecare seara... daca tii minte visul sau nu asta e deja alta poveste care nu are legatura cu medicatia, daca nu ai o conditie severa, care sa iti puna sanatatea in pericol e si sedatif=ul o solutie, sau tu esti genul de persoana care cauta de la inceput benzodiazipide
?
Am o conditie severa
Ce varsta ai si care e problema? sunt chiar curios
Am 18 si am o emotivitate, depresie exarcerbata, de cativa ani.Nu pot face fata unor chesti triviale, urasc pe toata lumea si nu stiu dc iti impartasesc tie asta
Hmm,destul de uzual varstei..ma crezi sau nu te intekeg perfect, dar ca sa nu dezvolt un subiect prea amplu...dc nu te ai gandit la un psihoterapeut? cea mai pragmatica solutie, zic eu