| florin616 a întrebat:

Sedatif PC e placebo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Ei placebo...e intr-adevar un homeopat, insa are si el efecte care variaza de la om la om, iti dai seama ca niciun doctor nu iti va prescrie medicatie"mai seriosa" la primul consult sau daca afectiunea nu e serioasa, in orice caz o alternativa la fel de potenta dar mai ieftina e valeriana oficinalis happy

| florin616 explică (pentru 23partyboy):

Nu vreau sa am un somn fara vise si oricum potenta ramane de verificat si zice ca abia dupa 4 saptamana de administrat apar efectele benefice(la anxietate)

| 23partyboy a răspuns (pentru florin616):

Eh somn fara vise.visam in fiecare seara... daca tii minte visul sau nu asta e deja alta poveste care nu are legatura cu medicatia, daca nu ai o conditie severa, care sa iti puna sanatatea in pericol e si sedatif=ul o solutie, sau tu esti genul de persoana care cauta de la inceput benzodiazipide laughing?

| florin616 explică (pentru 23partyboy):

Am o conditie severa

| 23partyboy a răspuns (pentru florin616):

Ce varsta ai si care e problema? sunt chiar curios

| anonim_4396 a răspuns (pentru 23partyboy):

Am 18 si am o emotivitate, depresie exarcerbata, de cativa ani.Nu pot face fata unor chesti triviale, urasc pe toata lumea si nu stiu dc iti impartasesc tie asta

| 23partyboy a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm,destul de uzual varstei..ma crezi sau nu te intekeg perfect, dar ca sa nu dezvolt un subiect prea amplu...dc nu te ai gandit la un psihoterapeut? cea mai pragmatica solutie, zic eu