| Raniia a întrebat:

Semnal de alarmă! Din ce în ce mai multi tineri dependenti de etnobotanice?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Fiecare om e in cautarea fericii, linistii, pacii. Si fiecare o cauta in ce parte crede ca o poate gasi!
Noi cautam fericirea departe si ea e aici aproape!

9 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Draga mea,chiar azi mi-am vizitat o prietena cadru medical si din nefericire a venit o eleva care aseara a consumat etnobotanice si se simtea foarte rau. Unii incearca din curiozitate, altii din teribilism.Ei considera ca este o sursa de distractie si andrenalina.Dar ele distrug sanatatea, chiar ieri am raspuns unei tinere care spunea ca de un an de zile se simte ingrozitor de rau fiindca a consumat asa ceva si a incercat tot felul de tratamente si ea se simtea tot rau.Din nefericire scria ca a pierdut-o si pe cea care era alaturi de ea mama ei.As vrea ca tinerii sa fie constienti ca acestea creaza dependenta au un efect devastator dau tulburari de comportament, etc. Fugiti de ele!

| cristinapasager a răspuns:

Etnobotanice este un cuvant inventat de televiziunile romanesti. Termenul corect este 'entheobotanice" (plante care scot la iveala "zeii" din tine). Sunt multi tineri dependenti de astfel de plante dar fenomenul nu este asa de grav pe cat este el prezentat. Exista interese la nivel inalt ca aceste droguri accesibile sa fie indepartate de pe piata si drept urmare sunt prezentate ca "bau-bau". Mult mai multi tineri mor de la heroina si amfetamine decat de la extract de brusture sau hasis. laughing

| Luannah a răspuns:

Mda,am si eu prieteni(o droaie), dar eu fumez marijuana sau hash.Am o intrebarebig grin shisha e la fel de "nesanatoasa", adica e mai rea sau mai buna ca etnobotanicele?big grin

| BESTxD a răspuns:

Oh firar ale naibii de etnobotanice dar si politia astaUF nu inchid magazinele si nu pun nici o regula stricta cu inchisoarea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supăra, dar e viaţa lor.

Dacă vor să şi-o distrugă, treaba lor.

| oanard174 a răspuns:

Da(din ce in ce mai multi tineri mor), asta e.

| Raniia explică (pentru oanard174):

Atât de trist dar adevărat.

| s3my a răspuns:

Pe scurt: nu happy

| TerosistJocker a răspuns:

Mda,nici mie nu imi plac cred ca era mi bine cu matijoana e mai sanatosa decat etnobotanisile! si in plus etnobotanicile pot si foare periculoase! si se moare usor de supradoza, sfatul meu sa u mia ia etnobotanice sa se dea pe marijoana daca vor!