Parerea mea este ca, este o nevralgie intercostala /subcostala, cauzata de stress (acesta fiind si cauza anxietatii).
Este cred ca un organ, e sub ultima coasta în partea stânga și uneori o simt umflat/umflata sau tare.
Nu am absolut nici o durere în zona toracica sau a coastelor nu cunosc anatomia dar e sub ultima coasta de jos în partea stânga, am văzut ca splina e unpic mai sus.
O fi colonul?
Înseamnă că este mărită, ma gândeam eu ca e splina.
Are vreo legătură splina cu depresia?
Nu cred ca este splina ca sunt niște contraziceri care exclude splina mărită cum ar fi : eu mănânc foarte mult și nu am nimic și nu pierd în greutate deloc, ba din contra ma tot îngraș, și durerea din abdomen ce radiază către umăr nu o simt.
Nu e cumva colonul? parca se zbate câteodata.
Acolo este amplasata splina.
Ar trebui sa faci o examinare ecografica 3D.
As zice mai degraba ca e intestinul. Nu esti constipat cand "e umflat sau tare"?
Nu.
E sub ultima coasta în partra stânga.
S-ar putea sa fie colonul da nu bag mana în foc.
Da, da, sub ultima coasta in stanga. Stii cat de lungi sunt intestinele si ce traseu au?
Nu stiu sigur dar am gasit acest articol pe internet care cred ca te poate ajuta: https://www.sensiblu.com/......te-ascunde
Nu este chiar o durere, în unele momente simt ceva umflat acolo, tare sub ultima coasta de jos în partea stânga, cred ca e splina, colonul sau pancreasul. Poate asta e cauza multor afectiuni ale mele in afara de sedentarism, transpirația excesiva (hiperhidroza) este sigur de la glandele suprarenale. Doar cu un consult cum o spus și bula se poate detecta problema.
Dacă e sa crap nu îmi pare rău, am 15 ani de depresie și ar fi o eliberare, sigur dacă fac un consult îmi va găsi mai multe organe afectate, mărite inclusiv ficatul, m-am neglijat, cu mana mea mi-am făcut-o, nu am avut grija de mine.
Dar ai dreptate nu prea fac efort, stau pe loc enorm pe telefon.
LittleLady întreabă:
ipariloti întreabă: