| EuBabuinEste a întrebat:

Spuma de la cartofi(cand fierbi cartofii in apa si fac spuma) e nociva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
Prima apă o arunci după ce a dat în clocot și apoi cu o spumieră îndepărtezi toată spuma care se formează, este nocivă.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| yellowalien a răspuns:

Trebuie eliminată pentru că tulbură apa şi pentru că scoate nişte impurităţi din cartofi la suprafaţa apei. Nu e nocivă, dar e mai bine să o dai la o parte.

| mona a răspuns:

Nu e nociva, daca vrei o poti scoate cu o lingura

| Tacii a răspuns:

Trebuie evitata acea spuma, deoarece, se apune ca (,) contine niste bacterii.succes

| viotedy a răspuns:

Pana acum n-a murit nimeni de la ea.e doar inestetica, se aseaza pe marginea cratitei.atat.

| Niiiicu a răspuns:

Eu nu cred sa fiebig grin

| StefaniaM a răspuns:

Cica are niste bacterii