Nu bei tarii in general, si nu le amesteci! intr-un cuvant bei cu masura! recomand vin rosu! bei un pahar-doua, stai ceva vreme sa vezi daca te-a prins, si daa crezi ca mai poti duce, mai bei unul-doua! sau bere daca vrei, e mai slaba si daca nu o amesteci cu nimic, nu faci ravagii dupa 2-3 beri! bafta!
Probabil ca cel mai repede te imbeti cand combini alcolul cu bauturi gen cola ( efectul insulinei asupra alcolului, aceea de absorbtie imbunatatita ) deci evita! Si nu combina bauturiile, bafta
Si chiar daca mergi la majorat trebuie sa bei sa te imbeti? Nu poti sa te distrezi fara alcool? In fine, daca tu crezi ca asa iti e cel mai bine eu iti spun alta varianta : inainte sa incepi cu bauturile (chestia asta fa'o acasa ) bea un paharas micut (de ala pentru tuica ) de ulei (ori de care ) si poti sa bei ce vrei, cat vrei, cum vrei si nu te imbeti. Da, recunosc, eu asa am facut o data cand am pus pariu cu fetele care poate sa bea mai mult.Normal ca am castigat, insa ele nu stiau de ulei
, saracele
)
Adevaru e ca te simti mai bine cand esti putin ametit(a)
stiu din propria experientza.ai mai mult tupeu, mai mult chef de distractie.dar tot ce trebuie sa faci este sa bei cu pauze.de ex dai pe gat un pahar de tequila(un exemplu) daca nu esti antrenat(a) te va lua ameteala daca nu mai dai unu si dupa faci o pauza. dupa ce iti trece te apuci si bei din nou
Vezi sa nu faci exces
Dar acum sa nu te astepti ca a2a zi sa te simti fresh![]()
Distractie placuta!
bogdandinro întreabă: