Ei, nu poti sa iei nimic! Sunt o gramada de alte substante care nu-s inrudite cu astea si cel putin la prima administrare nu o sa-ti faca rau: aulin, celebrex, noax etc.
De alergiile medicamentoase este greu sa scapi si chiar daca ai scapa, este periculos, reactia alergica putand sa apara oricand din nou. In principiu evita medicamentele si in special pe cele la care esti alergica.
Din cate stiu eu nu prea ai ce face, mama mea e alergica la paracetamol si stiu ca i s-a interzis pentru. toata viata sa mai foloseasca paracetamol asa ca evita sa mai folosesti medicamentele de la care faci alergie.
Pai nu ai de ce sa iei algocalmin (metamizol) sau ibuprofen etc... le inlocuiesti cu aspirina (acid acetilsalicilic) sau cu paracetamol...
Daca vrei sa ai o viata linistita, treci pe medicina alternativa si lasa porcariile astea chimicale!
Alergia este provocata de saturatia organismului cu acea substanta, si nu numai!
Anul acesta am ajuns la spital de 2 ori:odata adin cauza aspirinei(un medicament care provoaca foarte usor alergii), si o alta data de la Ketoprofen, care este un medicament cu efect anti inflamator si care are o legatura foarte stransa cu aspirina!
Lasa pastilele, si incearca sa menti un stil de viata sanatos dupa ce mergi la spital si iti faci examenul ce detecteaza substantele care iti provoaca alergii!
Plafarele trebuie sa faca parte din noul tau stil de viata, impreuna cu ceaiurile culese de tine, din natura!
Ai grija sa nu consumi produse alimentare si sucuri care contin conservanti sau E-uri, si sare, acestea sporind efectul reactiilor alergice!
Multa sanatate!
anonim_4396 întreabă: