E un antiviral bun, creste puțin imunitatea dar nu se compara cu crema aciclovir. E bun sa nu recidiveze herpesul, dar îți miroase gura.
Este bun și pentru prevenirea dementei sau a alzheimer-ului, și pentru scăderea tensiunii arteriale.
Da, e bun, ca susține sistemul imunitar, dar dacă ai leziuni herpetice atunci crema aciclovir e eficienta.
Nu cred că usturoiul este cea mai bună alegere, recomand să cumperi niste pastile pentru această problemă
Vreau să îmi treacă, cât mai repede, am un eveniment important în câteva zile.
Eu acum nu am posibilitatea să merg la farmacie, stau la sat. Ce altceva în afara de Aciclovir pot folosi? PROPOLIS de exemplu e bun?
Sunt plasturi care acoperă leziunea herpetica la farmacie.
Nu se poate vindeca cât mai repede, cu crema aciclovir cam în 7 zile, 10 zile se vindeca, depinde de organism, poate dura și 5 zile, aplici de 3-4 ori pe zi crema aciclovir timp de 7 zile și aia e.
Dar rămâne toată viata în organism, are recidive, când scoate imunitatea recidivează.
Da, poți tampon cu tinctura diluata de câteva ori pe zi. Poți tine pe locul ala comprese reci sau o punga cu gheata, mai poți folosi bicarbonat de sodiu, pui pe disc demachiant și aplici acolo, trebuie sa schimbi frecvent discurile demachiante.
E mai bine cu tinctura de propolis și comprese reci.
Ceva ce ați încercat si stiti ca funcționează...eu nu știu cu lamaia, cică nu e bine nici foarte acid. Asta mai degrabă la primele simptome. Eu am deja de 4 zile.
Si usturoiul e acid. Chestia e ca trebuie sa aplici ceva care e absorbit de tesut ca sa scoata lichidul ala galben din herpes, asa se vindeca. Eu zic sa-ti dai cu crema in exces mai degraba, orice crema, chiar si de galbenele, in asa fel incat dupa 15-20 minute sa te stergi cu un servetel si sa vezi pe el lichid galben, asa esti sigura ca functioneaza metoda
Adică trebuie să fie lichid galben? La mine e galben deja, dar ce trebuie să fac acum ca să dispară?
Am citit undeva că nu e bine să dai cu alcool pe herpes, dar tinctura de propolis are alcool...deci chiar nu știu
Sa aștepți să se vindece. Herpesul elimina lichid galben, iar când nu mai elimină începe procesul de uscare
Dar e galbenă crusta. înseamnă că mai e lichid? Sau așa trebuie să fie. Oricum, este deja uscată...
Lasa-l sa se usuce și nu rupe cojitele că o să-ți rămână semn, iar când te ștergi nu te freca, doar tamponezi cu șervețel
Pai da, dar acum că s-a făcut crusta deja, nu cred că mai are rost.
Atunci pune comprese reci, și apoi pune pasta de dinți sa acopere zona aia
Aplica plasture sau lăsa asa sa se vindece, nu mai pune nici pasta de dinți, nimic.
Ce plasture? Și dacă ies în public, există ce va să pun să nu se vadă asa? Că mi se pare că e cam mare...
Îl ascunde cata sa nu se vadă? Nu e chiar așa transparent? Cred că mă duc mâine sa îmi iau...
Nu se vede asa evident, e transparent da! Plus ca e ok sa îl și ca poți sa dai din greșeală acolo cu mana și sa îți dai la ochi; ceea ce e foarte grav!
Găsești la farmacie plasturi de aia.
Ce se intampla, dacă mi-am dat din greșeală mana pe ochi, după ce am atins herpesul?
Îți poți pierde vederea, sunt cazuri rare dar ele exista. Sper ca nu o sa pui o întrebare legat de acest subiect ![]()
Nu te speria ca deja dacă ai crusta o dispărut acel lichid, de la ala se transmite, pune un plasture și aia e. Dar mănâncă mere 5-7 zile, sunt foarte bune pentru susținerea imunității.