Nu trebuie sa iei nimic, scoti Depakine si revii la cum erai, ca o sa scada iar GABA, insa nu o sa-ti prea placa daca starea aia de anxietate si stres va ramane continuu, o sa-ti faca viata praf.
Nu stiu de ce ti-a dat Depakine dat fiind ca tu nu ai epilepsie sau tulb bipolara, ca la astea se da Depakine.
Tu aveai asa o anxietate si ala in loc sa-ti dea ce trebuie, ti-a dat asta, care la unii urca si prolactina si nu le mai merge ssexul, pe altii ii ingrasa, dar nu pe toti.
In mod normal trebuia sa-ti dea altceva, si psihiatrul da, nu neurologul pentru stres si anxietate.
Asta e o parere de a mea, insa du-te la un psihiatru si zi problema, iti va schimba tratamentul sau iti va spune ce sa faci.
Atat timp cat nu ai leziuni cerebrale, nu e de neurolog.
Fa asa si se rezolva.
Nu va dura ani, Depakine dupa ce nu mai iei, se elimina total din corp in cam 112 ore, adica cam 5 zile
Nu stiu daca dureaza chiar si o luna dupa ce ala a iesit complet din organism ca sa ajungi la starea de dinainte.
Asta daca Depakine totusi n-a mai rezolvat ceva pe acolo, daca mai reparat ceva, oricum GABA nu va mai ramane asa sus, tot va cobora mai jos si nu o sa mai fi ca acum, dar nici asa stres nu o sa mai ai, si anxietate, o sa revi la o stare mai buna decat inainte.
Si psihiatru va avea ultimul cuvant dupa ce povestesti tot. Oricum trebuie sa te duci ca sa ai o parere avizata, si iti zic eu ca scapi si de lentoare si de stres si anxietate, ca o sa zica precis sa nu mai iei Depakine.
Daca vrei te duci acum, daca nu, te duci dupa sa zic o luna sau un 3 saptamani dupa ce a iesit ala din corp ca sa vezi la ce stare vei ajunge.
Si iti zic si de unde am scos cifrele ca sa intelegi tu.
Timpul de injumatatire al depakine adica cand ajunge la jumate din doza luata in organism, e de 16 ore plus sau minus 3 ore.
Iese din corp la 7 inmultit cu 16 ore. Unii zic 5, altii 7, dar am pus 7 ca sa fim mai siguri, si produsul da acele cifre, adica intre aia si aia. Si iti da ca in 112 ore iese.
Am socotit cu 16.
Din experienta mea proprie:
Daca am luat cantitate mai mare (300mg) de gabapirina (substanta activa), atunci ma simteam ca si beat.
Am redus cantitatea (dozajul) si am gasit un nivel de compromis la 1/3 din doza prescrisa de medic (100mg).
Acum, dupa cca 2 luni de administrare, am inceut sa scad si mai mult dozajul, iau gaba la intervale de 2-3 zile. Astfel incep sa imi revin la starea normala, anterioara.
Medicul curant insa mi-a recomandat sa am la dispozitie gaba, iar dupa o zi stresanta - daca simt nevoie de deconectare - sa iau o doza mica, seara inainte de culcare.
Nu-ti mai fa probleme cu gaba, ca epilepsia ta este mai grava, de aceea ai primit medicatia asta, de altfel foarte nromala si recomandata pentru cei bolnavi, cu crize de epilepsie.
Stai linistit si nu te mai agita, ca-ti faci singur rau.
Sanatate multa!
Nu are rost să iei medicamente peste medicamente. Ca să atenuezi ceea ce simți acum, fă mai multă mișcare.