| Bbbb201 a întrebat:

Vă salut!
De câteva zile, mi-a apărut în spatele limbii, chiar pe țesut, ceva ca o bucățică de carne crescută, prima dată am crezut ca este o aftă, dar din câte știu eu, aftă trebuie să aibă ceva galben în mijloc, iar ce am eu, nu are ceva galben în mijloc. Oare ce ar putea fi, de astăzi începui să mă dau acolo cu glicerina boraxată, dar citi și pe net și văzui că poate fi ceva foarte serios. Mă jenează când mestec, câteodată când vorbesc, când scot limba. Voi ce credeți ca ar putea fi? Ce să fac? Dacă sunteți persona care ați pățit la fel, vă rog să îmi scrieți!
Vă mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la medicul de familie si te lamureste imediat.

| gabicoo a răspuns:

Mergi la un medic.

| Robert2526 a răspuns:

In spatele limbii, sunt niste formatiuni la toti oamenii, sunt papile circumvalate. Fac parte din anatomia noastra, nu ti-au aparut acum si nici nu dispar daca le dai cu glicerina boraxata.

Este posibil sa fie usor inflamate sau doar sa fie senzatia ta pe baza de anxietate. Daca pui o poza te lamuresc imediat

| angel6lust a răspuns:

No... ai supt ceva? rolling on the floor.

Probabil vreun herpes.

| danpopa777 a răspuns:

E urticarie! du te la doctor. asta se intampla daca faci oral neprotejat

| Bbbb201 explică (pentru danpopa777):

Frate, sunt băiat, am 14 ani. Pentru mine este ceva serios

| angel6lust a răspuns (pentru danpopa777):

Nu are cum să fie urticarie, fiindcă urticaria apare doar pe piele.