anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi avea ceva intoleranțe, probleme de sănătate etc. pe care nu le mai puteți duce? Eu am o problemă la inimă, așa că m-am lăsat de fumat, nu mai am voie cofeină sub nicio formă, băuturi energizante, alcool și nici măcar cola. Plus că mai am și FODMAPs... intoleranță la anumite alimente, colon iritat și gastrite dese. Nu pot mânca ceapă crudă, usturoi crud, castravete, nu pot bea lapte dulce, mă balonează varza, conopida etc. O listă lungă de alimente pe care le mai mănânc și după regret. Uneori mă gândesc ce bucurii să mai ai în viață.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| gabicoo a răspuns:

Eu am intoleranță la soacră! Din cauza asta m-am lăsat de băut - vedeam dublu și erau prea multe soacre pentru mine laughing